Euphória CAFE

2, Pltníky, 036 01 Martin-Záturčie, Slovensko
Use your scrollwheel :)

-5% z celkového účtu

Prečítajte si niečo o káve, ktorú si môžete u nás vychutnať 🙂
Mario Pascucci bol na území Talianska jedným z prvých kávových priekopníkov. V roku 1946 bol prvý, ktorý experimentoval s espressom a pressostrojom a výsledkom tohto experimentu bola úžasná espresso káva.
Podnebie a klíma oblasti okolo Montecerignone, pôda ktorá je uložená na sopečnom základe -skale a vlhkosť vzduchu sú tri základné činitele, ktoré ovplyvňujú a udržiavajú kvalitu kávy Pascucci. Práve pre podmienky oblasti Montecerignone sa Mario Pascucci rozhodol postaviť svoju pražiareň práve tu. Nemenej dôležitým faktorom, ktorý vplýva na kvalitu kávy je kontrola a výber surových kávových zŕn, ktorá je v spoločnosti Pascucci na prvom mieste pred samotným procesom praženia.
V minulosti sám Mario Pascucci kontroloval kvalitu dovážanej kávy priamo na plantáži, v súčasnosti po dlhotrvajúcom výbere surovej kávy pražiareň Pascucci dováža 11 druhov Arabika Kávy a 3 druhy kávy Robusta. Tieto zrná pochádzajú s krajín, ktoré sú najdôležitejšími producentmi kávy a sú vyberané z najlepších plantáží sveta.

Help us improve the translation for your language

You can change any text by clicking on (press Enter after changing)

HungaryUkraineSlovakia